top of page

Ens torbem als CAPUTXINS DE SARRIÀ! A la Plaça de Cirici Pellicer, 1571, 08034 Barcelona

Telèfon 93 204 34 58

Fax 93 204 99 05

A PACCS utilitzem principalment dues instalacions dels Caputxins de Sarrià. 

TEATRE

PHOTO-2019-12-22-21-14-52.jpg

Pastorets (La Santa Companyia)

Eurofestipaccs

CAUS

PHOTO-2019-11-17-21-55-26.jpg

Cada bloc té el seu propi cau per reunir-se cada dijous. 

Missatge Oficial Enric Castells

Paccs, 2013 

40è Aniversari de Paccs 

Estimats amics i amigues: Pau i Bé! 

Aquest any s’escau el 40è aniversari de Paccs (1973-­‐2013). I bé ho hem de celebrar! L’actual gent de Paccs -­‐ coordinadors, monitors i nois i noies-­des de fa uns quants mesos estant preparant aquesta celebració amb entusiasme i dedicació i amb diversos projectes. De manera especial una trobada de les diverses generacions de Paccs –pares, fills, nets-­ a finals de setembre d’aquest any. 

Aquest aniversari és una bona ocasió per retrobar-­‐nos, per recordar rostres, noms i experiències, per compartir i per agrair a tots els que d’una manera o altre heu participat, treballat i col·laborat a fer aquest llarg camí dels quaranta anys. 

Durant aquest temps hem procurat acompanyar els infants en el seu pas de l’adolescència cap a la joventut. Els hem acceptat, els hem ajudat a descobrir els valors de l’amistat, de la vida en grup, de la reflexió, del diàleg entre ells i amb les persones grans, també hem intentat que obrissin els ulls i el cor a la fe, a la societat, especialment a la gent més necessitada, a assumir compromisos. 

Paccs forma part de la nostra Comunitat Cristiana. Una comunitat que té com a fonament la fe en Déu, i en l’Evangeli de Jesús. És una comunitat de fe, de pregària i compromís. Sempre ho hem volgut testimoniar, sempre ho hem volgut transmetre. En aquests moments de canvi i de transició en tots els camps de la vida i de la societat volem continuar essent una Comunitat oberta, acollidora, solidària, respectuosa a les diverses maneres de pensar i de ser, sensible, fidel a l’ esperit de sant Francesc d’ Assis, als valors de la justícia i de la pau. 

Hem fet un llarg camí. És com un petit miracle. Durant aquests quaranta anys, centenars d’adolescents han passat per Paccs. Hi ha hagut molts blocs i molts grups. Un bon grapat de catequistes i coordinadors. Un bon nombre de monitors i monitores. Tota mena de reunions, de reflexió, de revisió, de proveir-­‐nos d’una ideari i d’una estatuts, per coordinar el nostre treball. Gràcies a les colònies i els campaments ens hem passejat gairebé per tot el país, i podem recordar experiències inoblidables. La música i la creativitat dels Eurofestipaccs també hi tenen un lloc destacat. 

No tot han sigut flors i violes. Hem tingut alts i baixos, problemes de tots tipus i colors, però gràcies a Déu els hem superat, gràcies a la qualitat de les persones i a la capacitat d’estimació, comprensió i diàleg de la gent de Paccs. 

Aquesta invitació a retrobar-­‐nos, ho volem fer també per recordar a la gent gran que per raons de salut no ens podran acompanyar, i a tots aquells joves o grans que ens han deixat al llarg d’aquest camí, i que portem en el cor i en la pregària. 

Paccs continua. Les noves generacions hi aporten il·lusió i idees. Això ens dóna esperança. Us saluda cordialment en nom propi i dels antics consiliaris de Paccs,

Fr. Enric Castells, caputxí. 

bottom of page