top of page
Captura de Pantalla 2020-10-02 a les 10.
81197e1a-faa2-4415-b997-25bb0ef14673.JPG
IMG_9977.PNG
Captura de Pantalla 2020-10-02 a les 10.
unnamed-1.jpg
IMG_6717.HEIC
P7170128.JPG

Celebració de Nadal

Ens ajuntem tots els blocs per celebrar conjuntament el Nadal guiats per l’Enric Castells. Mentre la societat viu en aquestes festes els moments més comercials, nosaltres intentem pensar una mica en el veritable motiu del Nadal, en el que simbolitza i la seva relació amb el cristianisme. Es fa una reflexió en grup sobre uns texts, i després se n’exposen les conclusions.

Sopar de la Fam

El Sopar de la Fam és un acte benèfic organitzat un cop l’any pels vols de desembre pels joves de 3r any de PACCS. L’objectiu del sopar és recaptar recursos per ajudar a una causa benèfica. Cada any, s’habiliten unes sales que quedaran decorades amb el motiu de l’ajuda de l’any en qüestió. A qualsevol que hi vulgui participar, només se li demana la voluntat per poder contribuir a la causa i participar d’un sopar especial, de pa, oli i aigua. És una oportunitat perquè Joves i grans prenguem conciencia de fets que passen al nostre entorn més immediat, i que molts cops ni ens en adonem. 

Els beneficis van ser destinats a diferents projectes com el de La Caseta (2010), a una escola a un poblat de Senegal anomenat Ndokh (2014), la fundació Assís que té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar (2015) o a la fundació Vicki Bernadet (2021).

Recollida d'aliments

Al convent de Caputxins de Sarrià, cada setmana es reparteix roba i menjar a gent que truca a la porta. Cada mes s’ajuda a més de 200 families. PACCS col·labora estant tot un matí a l’ entrada d’ alguns supermercats del barri per recollir aliments, per tal de que abans de Nadal Caputxins pugui repartir una bossa extra entre la gent més necessitada. 

 

Celebració del Perdó

Ens ajuntem tots els blocs per reflexionar conjuntament sobre les coses que fem malament en el dia a dia i les coses que podríem millorar. Just abans de Setmana Santa tenim present la resurrecció de Jesús i la importància de saber perdonar per seguir creixent com a persona. Es segueix el mateix procediment que en la Celebració del Nadal; analitzem un text cada bloc, i n’expliquem les conclusions. L’Enric Castells és qui guia la sessió.

Colònies de Setmana Santa

Per Setmana Santa els monitors/es amb els nens/es marxem de colonies a una casa durant 5 dies.

 

Eurofestipaccs

Dins de la setmana de la Comunitat, fem la Gran festa de PACCS. Organitzada pels de 4t any en motiu del seu últim any de PACCS. Ens reunim tots al teatre i es fan actuacions preparades per cada bloc, tant les joves, com els i les monitores. És un moment per disfrutar, riure i recordar. 

 

 

 

Campaments d'estiu

Una de les millors maneres de començar l’estiu es anant d'acampada durant 10 dies arreu de Catalunya. El més important es conviure amb els amics i desconectar: dedicant gran part del temps a jugar, caminar per la muntanya, tocar la guitarra, sense oblidar fer algunes estones de reflexió i conectar amb un mateix. 

bottom of page